Moving on

Börjar kännas tjatigt men jag blir bara mer och mer utsliten för varje dag som passerar i livet mitt. Jag förtjänar att ha den här tröttheten eftersom man hade besök av Tim och Dan helgen som gick.

Fran onsdag t.o.m. lördagen veckan efter var vi ute 9 dagar. 9 fyllor pa 11 dagar. Släng dig i väggen Zidane!

Just det, resturangbesök med jobbet igar. En massa massa öl därtill.

Festsugen har varit större än denna tisdagsmorgon.

Ut¬sliten

Försenad idag igen, morgonlektioner var nog inte riktigt min tekopp. Men det är bara 8 skoldagar kvar efter denna dagen sa jag kan nog överleva. Vi har även examenstest för CSN imrgon och det passar ju som korven i brödet eftersom det är julbord med viss juldricka därtill med jobbet, ikväll, just ikväll.

Men eftersom Pidder tror att han kommer klara provet behöver jag inte plugga. That´s it, liksom.

Har nog fatt napp vad gäller lägenhet till nästa ar. För alla som inte vet sa ska jag atervända till Barcelona efter jul och nyar om jag har jobb och lägenhet.

Vi ses till jul!


Lite fest och mycket sömn.

Livet veckan som gatt äter upp en. Ute ons,tors,fre o lör, det biter även pa en 22 aring. Satt och kollade pa High Chaperall inatt till kl. 4 hos Lars sa jag har precis kommit till skolan. Sov även där eftersom det var för sent att ga hem.

Skriver lite utförligare om äventyren här nere en annan dag.

Tills dess far ni ha det sa bra, snart är det jul.

We´re just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year

¡Halli hallo!

Lite kasst med uppdateringar har det varit pa sistone, kan tyvarr inte lova en andring at det battre hallet heller. Skolan och jobbet sliter hart aven pa en pigg liten javel som jag. I skolan har jag bytt till morgongrupp och det ar inte lika kul som eftermiddagsgrupp eftersom mobilen vacker en kl. 8 istallet 12:30. Dessutom ar alla betydligt seriosare dar an i em.gruppen. Men jag overlever.

Jobbet ja, jag ar for tillfallet telefonforsaljare. Det ar faktiskt inte sa pissigt som jag trodde. Dels for att jag tydligen kan salja och att man far prata med en del roliga profiler, bade arbetskamrater och saljobjekt.  Sa jag overlever det ocksa.

Imorgon ar et Barça-Werder Bremen. En match som Barça maste vinna for att inte aka ur CL redan i gruppspelet. Hur den matchen gar ar otroligt viktigt for mitt humor.

Jag overlever (kanske)  ;/