Livin´ easy, livin´ free

I did it. Helgen blev faktiskt fri fran brakfyllor. Det gar bra nu!

I fredags blev det ingen utgang pga av att Pidder var for seg och for att stockholmarna hade slakt pa besok. I lordags kom vi dock ut och vi motte upp Annika och hennes vanner pa en bar och bara satt och drack och snackade. Trevligt, men framforallt VUXET!

VI har fatt en ny lagenhet som vi delar med en het tyska och en inte alltfor het ukrainska. Men nog ska vi kunna festa dar ocksa.

Nu borjar skolan.

Tjipp ohoj!

¡Viernes!

Fredag igen,saklart! Det hander lixxom varje vecka juh!

Onsdagens kvall pa Shoko gor mig ont. Om jag klassar den fyllan som en "Axlfylla" sa vet vissa av mina bekanta precis hur jobbig jag var. Forolampningar och ett standigt uppretande av folk var tyvarr min plan i onsdags efter midnatt.

Hur som helst ar det bara att ta nya tag ikvall igen, for fredag ar fredag.

Var snalla mot varandra

Welcome to the Jungle, it get worse here everyday.

Min arma lever, min arma lever...

Helgen blev hard den. Javligt kul nar jag och Therese korde flygplanet i fredags..   fyfan vad hon skadade sig.

I lordags orkade smatjejerna inte ga ut eftersom de skulle aka buss pa morgonen efter. Man ar kanske inte sa gammal somman kanner sig.

Igar (tisdag) var det svenskkvall pa Shoko och givetvis praktiserade vi en svensk brakfylla dar. Ett under att jag orkade ga till skolan idag. Idag ar det bara pa lirardrickan igen, for det ar ju OOOONSDAG!!!!!

Jag ar bast - pussssssssss pa er alla

¡Viernes!

Annu en skolvecka till anda. Ikvall blir det ut, till Danzatoria och forfest hos Fredrik innan dess. Vi skall ikvall visa upp det flottaste haket vi hittills sett i Barcelona for vara gaster Therese och Josefin.

Pa sondag ar det El Clasico och nervositeten har redan borjat krypa inom en faktiskt. Men ikvall finns det inget annat an feeest i skallen. In i dimman!


God helg

Denna dagen, ett liv

Helgen som gick var precis som alla andra har nere, rojiga. I fredags hade Fredrik forfest dar jag korde hart pa min fyllespanska med en italiensk tjej som offer. Nar vi gjort Shoko tog vi taxi in till Ramblan for att gora Jamboree men trakstallet stangde redan kl. 4 sa det blev en fyllecarbonara istallet.

Pa lordagen fick jag och Pidder tummarna ur arslet och gick och kopte de efterlangtade hogtalarna till lagenheten sa att dar kunde spelas musik. De bast spenderade 33 euro jag/vi nagonsin anvant! Nar vi antligen hade musik (hardrock) sa var det ju tvunget att kopa ett sexpack for att riktigt njuta av laget och ett sexpack foljdes av en 70a vilket medforde att vi "blev tvungna" att dra ut, till Shoko igen, saklart! Dar fick man erfara att spanjorska flickor alskar att rufsa till haret pa blonda killar. Tack tjejer, vi hatar er!

Pa sondagen var det tankt att vi skulle ga och se Barça-Sevilla men det sket sig for att Pidder inte "orkade" efter att vi legat pa playan. Hursomhelst sa vann mitt Barça storstilat och ar nu ensamma ledare av La Liga. For Barça vantar en allt annat an enkel vecka med Chelsea borta pa onsdag och Real Madrid borta pa sondag.

Vi far besok av tva unga damer imorgon. Dessa gar under namnen Therese (Thell) och Josefin (Therese kompis i San Sebastián). De stannar fran onsdag till sondag och det kommer sakert att bli en trevlig vecka. Jag menar, nu blir vi tvungna att ga ut enbart p.g.a. att vi ar vardar. Synd om oss!

¡Hasta luego!

Where the grass is green and girls got .......

Allting rullar pa fint har nere, blir riktigt mycket festande. I onsdags var det en riktigt hard kvall som slutade med att vi gick hem genom halva stan vilket tar sin tid nar klockan ar mycket. Torsdagen var vi lediga fran skolan p.g.a. det var Spaniens nationaldag. Denna dag firade vi stort genom att inte lyfta arslet fran soffan ett dugg, kulturella som vi ar. Ikvall ar det fest igen hos nagon kompis till Fredrik. Vi hade dessutom tankt handla hogtalare sa att man antligen kunde fa musik i var lagenhet, men jag gor som med mycket annat i mitt liv.. "imorgon" Har kommer en liten hyllning till Pidder, om hur lyckad han ar: Han har lyckats sparra sitt bankomatkort p.g.a. att han slagit fel kod tre ganger. Det har han gjort for att siffrorna pa tangentbordet vid bankomaten sitter upp-och-ner jamfort med i Sverige. Jag ar inte sist i raden av beundrare till honom. Nu pa sondag ska vi nog gora ett forsok att fa tag i billiga biljetter till Barças hemmamatch mot Sevilla. Lyckas det sitter man dar som en unge pa julafton, misslyckas man sa ar allt som vanligt. Take care

Laget ar storre an jaget

Sverige - Spanien 2-0     inte mycket annat att saga an, HARLIGT! WOW!

En helg har passerat, den var mycket hard. Ute bade fredag och lordag, dar lordagen blev enbart pga av segern over Spanien, en fet kvall och en seg kvall blev det iaf.

Efter att japanskan flyttat ut ur lagenheten sa har det flyttat in en ny pjas. En engelsman som pratar fjolligt och alskar dans. Det racker bra med en beskrivningen.

Kan meddela alla hanar att det ar sjukt latt att fixa brudar har, alfahane som man ar!!!!! Man gar bara vid La Rambla in pa midnattstimmarna och sen kommer det fram konstiga kvinnor som skriker "Sucky Sucky". De verkar intresserade av en och man fattar iiiiiiiingenting.

Nu skall jag ga hem till min sambo Pidder, som var "sjuk" och darav inte var i skolan.

¡Adios!


It's better to burn than to fade away

Livet leker, onsdagskvallen var for javla kul, tyvarr ar det problem nar man ska beratta vad som hande.
Vi var iallafall pa ett stalle vid stranden som heter Shoko, som var ett hejdundrandes trevligt hak. VBaldigt manga svenska ungdomar dar.

Vi kor pa den inslagna vagen ikvall och drar till Shoko ikvall igen, men ikvall hoppas vi na vidare till ytterligare ett stalle efter. Forfest hemma hos Fredrik hursomhelst.

Hablo español

Studierna har borjat och spanskalektionerna ar faktiskt ganska roliga har, nu innan allvaret borjat vill saga...

Ikvall blir det ut pa klubb med en estocolmo fran klassen. Enter the fog!

¡Hasta pronto!


Helg

Lordagskvallen borjade med en massa Damm pa balkongen for att skarma av oss fran de dryga fransoserna. Sedan drog vi till en bar och kollade pa Barça och hangde dar ratt lange. Sedan traffade vi nagra svenska brudar pa Ramblan som pluggade har nere. Dessa foljde vi med ut pa nagon klubb och sa man var ganska lobotomerad nar vi hamtade nycklarna till nya lagenheten vid 12 dagen efter. Lagenheten var riktigt frasch och vi delar den med en brasilianska och en japanska. De verkar OK men valdigt lugna personer. Ikvall ar det valkomstparty for alla nya studenter pa skolan sa det blir bara in i dimman.

Pa aterseende!