¡Viernes!

Manfallet har borjat intrada lite har i Barcelona. Tva kompisar har akt hem p.g.a. tva olika anledningar. Pidder och jag star dock upp for vart land (a.k.a. CSN-bidrag).

Pa mandag har jag morgonklasser i skolan och det passar ju som handen i handsken for mig (Pssst, jag kan vara ironisk). Men jag har lovat mig sjalv att inte detta inte ska fa ga ut over festlivet har nere, vilket jag anser vara en viktig doktrin for manskligheten.

Working class hero

Var pa arbetsintervju idag och det gick bra eftersom jobbet ar mitt. I arlighetens namn behovde man inte ens salja sig sjalv utan de var nog ganska beroende av personal pa den arbetsplatsen.

Multipartner AB ar ett telemarketingforetag som har kontor i bl.a. Malmo, Are (skidorten), Barcelona. Avdelningen i Barcelona ar den mest lonsamma (hittills, hohoho) och det ar dar som jag skall kranga telefonabonnemang till privatpersoner, for foretagen Glocalnet & ComHem (inom en snar framtid aven Vattenfall).

Jag borjar arbeta dar safort gruppbytet i skolan ar genomfort. Darefter kommer mina dagar se ut sahar: Spanskastudier 9:30-13:30, sedan jobb som telesaljare (ni vet den yrkesgruppen som manga avskyr) 15-21.

Goodbye lazy days. Money for nothing and chicks for free (haha, den va bra).

¡Viernes!

Har egentligen inget vettigt att beratta men det ar ju fredag och da skall det skrivas.

Vettig sak 1: Var mycket gode van Tim kommer ner pa besok i mitten av december och det ska bli javligt kul.

Vettig sak 2: Skall pa arbetsintervju pa mandag. Telemarketing, salja telefonabonnemang till svenskar.

Pussssssss pa er alla - in i dimman

insert fyndig rubrik

Ojojoj... Sag Barça-Zaragoza pa plats i sondags och allt jag kan saga om det ar: ojojoj..

Vilken upplevelse, vilken maktig ljudkuliss (framforallt under upploppsscenerna). Det var hur maktigt som helst att sitta pa rad 10 allra langst nere vid planen. Sag bollbanan helt rakt framfor mig vid Ronaldinhos 2-1 mal och sekunder senare stod man som en 12-aring och skrek: "Goooool Gooool". Lika maktigt som det later.

Kanns som intresset for denna bloggen har minskat, iallafall om man ser till kommentarna. Har Pokemon helt plotsligt blivit mer intressant an Alex?

Hur som helst sa har kontot borjat belastas. Forra veckan inhandlade jag nya skor, en cardigan och en digitalkamera. For shoppingen har i Barcelona ar ju inte riklig eller sa,  aaaaaaalls.

Fest ikvall, vi har precis haft prov i skolan och det gick nog mycket bra.

Ha det sa gott allesammans


Ps. Jag kommer hem till Sverige den 23/12. For alltid vet jag inte men iallfall lite mindre an en manad.

Fredag i blodet igen (bokstavligt talat)

Annu en skolvecka ar till aenda och vi har prov pa onsdag, men det ar lugnt med tanke pa att tempot har inte ar mordande direkt.

Ikvall blir det som vanligt utgang och vart ar inte viktigaste, inte harnere dar det finns en djungel av barer och klubbar.

Pa sondag ar det tankt att vi skall se var forsta Barçamatch har, trevligt trevligt.

Mandag morron, kan vi glomma..

Jag vet att det ar en hard lat jag tagit titeln fran, men forsov mig i morse och fick hasta ivag till skolan...

Fredagen blev ganska hard den med tanke pa jubilerandet och vi var inte hemma forran kl. 7, da delade jag o Pidder en fyllepizza och nar vi skulle ga och lagga oss sa gick var rumskamrat upp! Det kandes ganska.....     haftigt och coolt, pa samma gang.

I lordags blev det en olkvall i TV-soffan eftersom Barças match visades, trevligt det ocksa forutom att det blev ett kryss i matchen.

Idag blir det lite shopping efter skolan, mer om det pronto.

¡Hasta luego!

Cumpleaños

En ganska slo vecka har det varit hittills, men det gar ju fortfarnade att andra pa. Det ar namligen min 22:a fodelsedag idag och det ar ju lage att fira ikvall. Att vara 22 kanns ganska speciellt, ganska exakt lika speciellt som det var att fylla 21.

Halloweenfest i tisdags, pubkvall i onsdags och ikvall ar det dags igen.

Att plugga med Pidder ar ratt bra for sjalvfortroendet, man kanner sig namligen ganska vass nar han staller fragor som: "Vad fan ar ett verb?", "Hur vet man vad som ar ett substantiv?" och "Vad ar skillnaden mellan singular och plural?"

Vidare var det ett tungt poangtapp i onsdags mot Chel$ki i Champions League och att se Mourinhos gladjescener acklar en oneutral askadare.

Men, men, det ar ju fortfarande fredag och en speciell sadan.


God helg!